Markat globale të ushqimit eHalal

eHalal ka mbajtur që nga viti 2017 Baza globale e të dhënave të ushqimit për 1000 markat më të mira të ushqimit në botë. Ky projekt ruan të gjitha artikujt ushqimorë me barkode dhe numra elektronikë në Hedera Hashgraph, Rrjeti eHalal Ethereum dhe në serverët tanë të bazës së të dhënave SQL në Singapor. eHallal analizon si shtesë sjelljen ushqimore të përdoruesve tanë për t'i shërbyer më mirë ummetit tonë global musliman.

Markat globale të ushqimit të monitoruara